Penulis Tidak Diketahui
Nama yang telah diberi oleh ayah tercinta ialah Nursyafira Jamil. Ringkasnya, Fira. Pernah bersekolah di SK Taman Jasmin ( 2003 ), SK Bandar Tun Hussein Onn 1 ( 2003 - 2005 ), SK Bandar Rinching ( 2006 - 2008 ), SMK Bandar Rinching ( 2009 - 2013 ) dan telah melanjutkan pelajaran ke Kolej Matrikulasi Johor dalam aliran Sains selama setahun. Kini, sedang melanjutkan pelajaran di University Malaysia of Computer Science and Engineering, di Putrajaya, Malaysia.

Fira merupakan anak jati Selangor dan berbangga dengan tempat kelahirannya iaitu Kajang. Boleh berbahasa Melayu dan Inggeris tapi bolehlah kot faham-faham sikit Hindi, Japanese and Korean. Korean will be my third language as soon as possible. Sambung dalam jurusan Software Engineering because lebih berminat Software Engineering than Computer Science.

Gemar mendiamkan diri because lebih minat membaca, tapi kadang-kadang bising gak kalau jumpa kawan yang rapat. Sangat mementingkan kekemasan bilik daripada diri sendiri. Hahaha. Tiada apa nak dibanggakan lagi dengan diri ini. Tapi hopefully boleh menjadi Software Engineer yang berjaya. InsyaAllah.