Assignment oh Assignment!

Ini terjadi bila malas sangat nak hadap Assignment so kita hadap je blog untuk sementara waktu. Hahaha. But still assignment need to submit on the submission date bukan? Kita punya pendapat maybe berbeza on an assignment. Sometime orang kata its better untuk buat assignment awal-awal ada orang uh buat je assignment last - last minute. Memang seronok buat last-last minute ni kan? *tak layak nak jadi pelajar contoh* Come on, dah besar kot, boleh fikir untuk handle assignment sendiri asalkan hang dapat siapkan assignment dengan baik dan jayanya. So hiperbola oh kak Fira oi.

So, ini adalah special post maybe? Its all about rengetan and complaining yang tak patut untuk anda amalkan dalam kehidupan seharian. Just having fun belajar as pelajar Universiti but tak seronoknya part buat assignment and group project. Well, group project need a strong teamwork to be success. And even myself yang super selfish ni, agak susah sikit nak achieve benda uh semua. Tapi just open my mind and try to accept others idea and comments can improve my behaviour dari semasa ke semasa.

So apa yang buat Fira excited sekarang ni ialah :

Moon Lovers : Scarlet Heart Ryeo
Betul ke ejaan kat atas uh? Please Fira suka tulis syok sendiri. Okay, suka tengok Hae Soo dengan 4th Prince, Wang So dalam drama tu je. Tapi cerita uh banyak sangat conflict and buatkan Fira stress sampai tak sabar gila nak tunggu next week punya episode please keluar cepatlah episode minggu depan.

Patahnya Sebelah Sayap
Well, Ri ( Aeril ) sangat handsome dalam drama uh. Thats pujian not menggedik since I have someone in ....... ( In what? Come on, don't tell everyone in this world ) Hahaha. Alisha ( Ummi Nazeera ) pun soo cute and jalan cerita pun agak berbeza from typical Malay Drama yang kahwin paksa, bercinta lepas kahwin and ibu mertua tak suka. Hahahaha. The ending agak fun soo Fira memang recommend orang tuk watch that drama.

Maybe sampai sini sesi merepek kita kali ini. I have assignment to do. Sayonara =)
Share:

0 ulasan:

Catat Ulasan